Wuxi Flyt New Energy Technology Co., Ltd.

  • /about-us/
  • /about-us/
  • /about-us/

babagan kita

sugeng rawuh

Wuxi Flyt New Energy Technology Co., Ltd., minangka pabrikan profesional sistem turbin angin ukuran cilik lan menengah lan aksesoris sing relevan. Kita wis nindakake riset lan aplikasi turbin angin cilik saka100w-50kw sajrone pirang-pirang taun. Basis produksi skala amba sing jembaré 1000 meter persegi dununge ing kutha Wuxi, Provinsi Jiangsu, 120 kilometer saka Shanghai lan 200 kilometer saka Nanjing, kanthi jaringan transportasi swara ing dalan banyu, dalan ekspres, sepur lan bandara ing saubengé.

maca liyane

Warta & Acara

menyang kita
maca liyane

Sertifikasi

pakurmatan
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner